Канал #poetry
   Канал #poetry e създаден с идеята да се превърне в място за споделяне на идеи, за публикуване и обсъждане на стихове и литература. Ето защо се стараем да поддържаме приятелска и спокойна атмосфера. За съжаление, към настоящия момент, не можем да гарнатираме авторски права на никого.
  Подобна е и функцията на този сайт. Надяваме се времето прекарано със сайта или в канала се окаже вдъхновяващо за вас. Добре дошли!
Ако желаете да включите свои публикации, моля свържете се с webmaster-a на посочения e-mail адрес. Форума на сайта също е общодостъпен и се надяваме да се развие като място за приятна дискусия.
  Ето и някои правила, които сме приели с цел поддържане на реда в канала. Те не са създадени, за да цензурират или ограничават. Eдинствнeната им цел да запазят добрия тон.

  Правила: /последно актуализирани 02.2005 г./
1.   Желателно е да се избягва грубо държане, с когото и да било, по какъвто и да е повод. Бъдете толерантни към всички в канала, за да бъдат толерантни с вас. При нарушение, операторите на канала имат право да наложат съответните санкции.

2.   Всеки посетител има право да публикува стихотворение в канала. Желателно е да се даде някакъв сигнал за това, за да не се получават неприятни прекъсвания. Приетото по подразбиране е публикацията да започва с:
           .
           .
           .
           .

Молбата ни е да не прекъсвате потребител, който публикува стих или творба в момента.
За flood-овете се грижат операторите и bot-овете.

3.   Всяко стихотворение, което се изписва в канала е авторски труд. За да го копирате, сте длъжни да поискате разрешение от автора.

4.   Всеки потребител има право да сменя текущия топик в канала. Изключение са случаите когато топика е заключен, сложена е дата за среща на канала.

5.   Не е желателно променянето на флаговете на канала. Като строго се забранява положителното поставяне на флагове : invite only, moderated, secret, key и limited. При нарушаване на това правило се отнема администраторския статус.

6.   Правото да се включват потребители в access list се запазва единствено за операторите с level 3000+.

Промени в сила от 15.02.2005 г.

 •  Задължително да се спазва правилото за писане на стих в канала, а именно 4 последователни "." предшестващи и завършващи всяка публикация.
   Наказание за неспазване - изхвърляне от канала
 •  Задължително е спазването на добрия тон в канала и толератното отношение на хората в него един към друг. Недопустимо е канала да се превръща в поле на нападки и интриги.
  Наказание за неспазване - изхвърляне от канала и 24-часова забрана за влизане. При постоянство забраната става постоянна.
 •  Недопустимо е използването на цинизми и вулгарност в канала под всякаква форма.
  Неспазването ще води до изхвърляне, забрана за 24 часа влизане в канала и постоянна забрана. ЗАБРАНЕНИ са провокациите водещи към нарушение на горните две правила. Рестрикцията е директна постоянна забрана за влизане в канала.
 •  АБСОЛЮТНО е забранено отправянето на обиди към хората в канала както и отправянето на нападки на сексуална, религиозна, расистка и всякаква подобна тематика.
  Наказанието е постоянна забрана за влизане в канала.
 •  Забранени са всякакви нападки към операторите в канала само защото са оператори. Когато смятате, че някой оператор действа неправомерно обърнете се към другите оператори.
  Неспазването ще води до изхвърляне, забрана за 24 часа влизане в канала и при упорство - постоянна забрана.

design by ePsiLoN